IMENOVANJE DVEH PODŽUPANOV V OBČINI ŠKOFLJICA

01.03.2023

S podpisom Sklepa o imenovanju podžupana Občine Škofljica sta z dnem 1.3.2023 na funkcijo podžupana za mandatno obdobje 2022 – 2026 nastopila  g. Bojan Božič, ki prihaja iz stranke Gibanje Svoboda  in bo pokrival področje družbenih dejavnosti in Boris Zupančič, ki prihaja iz stranke SDS in bo pokrival področje gospodarstva, kmetijstva in turizma.

Župan Primož Cimerman se je  odločil, da izbere dva podžupana z izkušnjami. Oba sta bila že svetnika v prejšnjih mandatih, oba pa sta tudi že opravljala funkcijo podžupana. Bila sta v koaliciji in opoziciji, tako da izkušenj jima na manjka. Županu bosta pomagala z nasveti, namigi in tudi kritikami. Župan Primož Cimerman je prepričan, da bosta oba podžupana upravičila njegovo zaupanje in tvorno sodelovala v dobrobit Občine Škofljica, zato sta tudi oba podpisala listino skupnih izhodišč in vrednostnih načel.

S tem imenovanjem župan želi pokazati javnosti, da je na Občini Škofljica resnično zavel nov veter in se lahko tudi z diametralnima nasprotnima pozicijama na lokalni ravni deluje povezovalno. Sprejeli so sklep in trdno zavezo, da se bodo skupaj trudili, da premagajo razlike in deljenja na naše in vaše in stopijo skupaj k idejam za kvalitetnejše bivanje v naši Občini za vse občanke in občane Škofljice.

Novima podžupanoma čestitamo in jima želimo uspešno delo pri opravljanju funkcije.

Sklep o imenovanju podžupanov Občine Škofljica

Podpisna listina g. Bojan Božič

Podpisna listina g. Boris Zupančič

Last modified: 01.03.2023

Comments are closed.

Skip to content