JESENSKO IZOBRAŽEVANJE »ABC PODJETNIŠTVA« – BREZPLAČNO ZA VSE BODOČE PODJETNIKE

23.08.2022

SPOT Svetovanje predstavlja sistem brezplačnega informiranja ali zbiranje informacij za bodoče in obstoječe podjetnike. Tokrat bomo ponovno izvedli jesensko izobraževanje »ABC podjetništva«, katerega cilj je opolnomočiti bodoče podjetnike in podjetnice za pričetek njihove podjetniške poti. Izobraževanje je brezplačno in financirano s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT.

Podjetniški začetki in pridobitev potrebnih znanj in kompetenc:

Prav najtežji del podjetništva je najverjetneje začetek. Točka SPOT Svetovanje je zato v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT za vas pripravila 5-modulno izobraževanje, ki pokriva najbolj ključne podjetniške teme.

Vsak modul je sestavljen iz dveh delavnic v trajanju 10 šolskih ur, ki se bodo predvidoma izvajale v dopoldanskem času prek spletnih orodij oz. aplikacije ZOOM. V kvoto ur je pri posameznih modulih vključeno tudi samostojno delo doma.

Moduli in predvideni termini:

  • Začetek podjetniške poti; 04. in 06.10.2022 
  • Preverjanje poslovne ideje; 12. in 14.10.2022
  • Osnove trženja; 18. in 20.10.2022
  • Pravno formalni vidiki delovanja podjetja; 08. in 10.11.2022
  • Digitalizacija poslovanja; 15. in 17.11.2022

Delavnica je namenjena udeležencem, ki se bodo udeležili vseh 5 modulov!

Več informacij o brezplačni delavnici »ABC podjetništva« na spletnem naslovu:

https://www.gzs.si/Dogodki/4-10-2022/abc-podjetnistva–prijava-na-usposabljanje-za-podjetnice-zacetnice-jesenski-termin.

Prijava je mogoča izključno preko spletne prijavnice na koncu te strani oz. https://www.gzs.si/skupne_naloge/informacije_in_pomoc/Obrazec/ABC-usposabljanje-jesen-2022/DogodekID/5017/DogodekTabID/52840.

Za več informacij o prijavi in izvedbi v okviru SPOT svetovanje osrednjeslovenske regije se lahko obrnete na spot@gzs.si ali na telefonski številki 01 5898 105. Število mest je omejeno.

Jesenski »ABC podjetništva« je za podjetnice začetnice lahko osnova za finančne spodbude.

Za podjetnice začetnice bo jesensko izobraževanje »ABC podjetništva« služilo kot pogoj za sodelovanje v natečaju za mentorsko podporo in finančne spodbude Javne agencije SPIRIT. Objava tega razpisa he predvidena v naslednjem letu. Sredstva bodo predvidoma podeljena na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov. 

Zakaj je delavnica brezplačna?

Točka SPOT Svetovanje deluje delujejo v okvirih razpisa Ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo in Evropske unije, ter tako brezplačna za vsakršne vrste uporabnikov.

Torej četudi le zbirate informacije za podjetniško priložnost v prihodnosti ali potrebujete odgovor na osnovno podjetniško vprašanje – za Vas je lahko prvi kontakt prav točka SPOT Svetovanje.

Naša točka SPOT Svetovanje za osrednjeslovensko regijo deluje že skorajda 5 let. V okvirih tega projekta nudimo brezplačna podjetniška informiranja ter osnovna svetovanja in izobraževanja iz področja podjetništva. Točka SPOT Svetovanje skuša omogočiti razvoj podjetništva in dvigniti nivo poslovanja v državi.

 »Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

Last modified: 23.08.2022

Comments are closed.

Skip to content