TOČKA SPOT SVETOVANJE – BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE “ABC PODJETNIŠTVA” ZA VSE NOVE IN BODOČE PODJETNIKE!

24.01.2022

Pomoč SPOT Svetovanja pri podjetniškem začetku je vsekakor znanje in iskanje odgovorov na vprašanje »Kako?«

Podjetniški začetki so zagotovo najtežji. Prav temu v namen smo na točki SPOT Svetovanje pripravili brezplačno izobraževanje ABC Podjetništva. Izobraževanje, ki pokriva vse najbolj ključne tematike – od trženja do financ, osnov računovodstva in vsekakor tudi izoblikovanje poslovne ideje ter napotkov za domiselni razvoj poslovnega modela. Vse v sklopu 50-urnega izobraževanje.

Prvi termin bo stekel že v februarju, naslednjega pa pričakujte v oktobru. Izobraževanja bodo večinoma  potekala preko spletnih orodij.

Kaj so Točke SPOT Svetovanje

Točke SPOT Svetovanje so izoblikovane po veh regijah Slovenije in delujejo v okvirih razpisa Ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo in Evropske unije, zato so brezplačne za vsakršne vrste uporabnikov.

SPOT Svetovanje skuša omogočiti razvoj podjetništva in dvigniti nivo poslovanja v državi. Hkrati deluje tudi kot vstopna točka za koriščenje državnih nepovratnih sredstev iz javnih pozivov oz. državnih vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada.

Komu je namenjeno?

Brezplačno izobraževanje ABC podjetništva je namenjeno vsem podjetnikom in podjetnicam začetnikom, ki izbirajo informacije za podjetniško priložnost v prihodnosti ali potrebujejo odgovor na neko osnovno podjetniško vprašanje.

Nagrada za udeleženke

Za bodoče ženske podjetnice pa se načrtuje tudi finančno-nagradni natečaj. Izbor zmagovalk bo potekal v okviru predstavitve svoje podjetniške ideje. Za sodelovanje v natečaju pa je zahtevano imeti opravljenih vseh 10 modulov ABC izobraževanja.

Kako bo potekalo?

Izobraževanje bo potekalo v 10 modulih, kateri vsak traja 10 šolskih ur. Zajema tako predavanja in delo  na terenu in delo doma.

Kdaj bo potekalo?

Na točki SPOT Svetovanje bo za Osrednjeslovensko regijo v mesecu februarju potekalo daljše 50-urno usposabljanje.

Termini in kontaktna oseba:

  1. modul: Začetek podjetniške poti (termin: 10. 2. 2022)
  2. modul: Preverjanje poslovne ideje (termin: 15. – 17. 2. 2022)
  3. modul: Osnove trženja (termin: 8. – 10. 3. 2022)
  4. modul: Digitalizacija poslovanja (termin: 1. – 3. 3. 2022)
  5. modul: Pravno formalni vidiki delovanje podjetja (termin: 8. – 10. 3. 2022)

Kontaktna oseba: Tanja Jamnik, tel.: (01) 5898 105, e-naslov: tanja.jamnik@gzs.si

Prijave so možne preko elektronske pošte spot@gzs.si

Več informacij: On-line izobraževanje ABC podjetništva

 

 

 »Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

Last modified: 24.01.2022

Comments are closed.

Skip to content