ŽUPAN IVAN JORDAN V ODDAJI “NA KAVI Z ŽUPANOM” NA RADIU ZELENI VAL

25.09.2020

Župan Občine Škofljica, gospod Ivan Jordan je bil v četrtek, 24. septembra 2020, gost pogovorne oddaje “NA KAVI  Z ŽUPANOM” na radiu Zeleni val. 

Z moderatorjem Francetom Peternelom sta se skozi pogovor dotaknila trenutno najpomembnejših tem občine. 

Župan Ivan Jordan je kot prvo povabil poslušalce na Otvoritev tržnice Škofljica, ki bo v petek 25. septembra ob 17. uri. Tržnica Škofljica bo delovala ob sredah, med 14.00 in 18.00, ter ob sobotah, med 8.00 in 12.00. 

Med pogovorom je župan povedal tudi nekaj o projektih in investicijah, ki so trenutno v teku. In sicer, o novih društvenih prostorih, ki bodo končani v roku dveh mesecev, o končanju tretje faze gradnje podružnične OŠ Škofljica na Lavrici, katere otvoritev je napovedana v začetku prihodnjega leta in tudi nekaj o otvoritvi novega igrišča na Orlah, ki smo jo imeli 1. septembra. Gospod Peternel je župana Ivana Jordana povprašal tudi o obvoznici Škofljica, za katero se stvari vztrajno premikajo naprej. Cilj je čimprejšnji podpis Protokola z Ministrstvom za infrastrukturo ter Ministrstvom za okolje in prostor in s tem nadaljevanje postopka ureditve prometnih poti na 3A razvojni osi. 

Župan Ivan Jordan je vse poslušalce in občanke ter občane Občine Škofljica ponovno pozval naj pazijo nase in na svoje domače z upoštevanjem navodil NIJZ in odgovornim ravnanjem. 

Last modified: 09.10.2020

Comments are closed.

Skip to content