ŽUPAN IVAN JORDAN V ODDAJI “NA KAVI Z ŽUPANOM” NA RADIU ZELENI VAL

03.07.2020

Župan občine Škofljica je bil v petek, 3. julija 2020, gost pogovorne oddaje “NA KAVI  Z ŽUPANOM” na radiu Zeleni val. 

Z moderatorjem Gregorjem  Škoflekom sta se skozi pogovor dotaknila trenutno najbolj pomembnih tem občine. Župan gospod Ivan Jordan, se je ob tej priložnosti zahvalil vsem sodelavcem, civilni zaščiti ter preko 50-im prostovoljcem, ki so v prvem valu korone virusa združili moči in pomagali pri zajezitvi virusa. Opozoril je, da moramo še naprej paziti nase in na svoje bližnje, ter upoštevati navodila NIJZ. Trenutno imamo v občini 5 aktivnih okužb, ki so sedaj v karanteni in upamo, da do nadaljnjega širjenja okužb ne bo prišlo. 

Pogovor sta nadaljevala skozi slogan “rečeno, storjeno” ter omenila investicije, ki so trenutno v teku in ki jih občina načrtuje v prihodnje. Trenutno je v 3. zaključni fazi gradnja podružnične Osnovne šole Lavrica, zaključuje se gradnja tržnice v središču mesta, ter gradnja otroškega igrišča, ceste ter vodohrana na Orlah. Na komunalnem področju je letos predvideno nadaljevanje gradnje kanalizacije na Pijavi Gorici, pri čemer bo vzporedno potekala tudi obnova vodovoda, javne razsvetljave in ceste. V delu je obnova občinskih prostorov, ki bodo predvsem omogočili optimalno delovanje društev, ter dograditev kulturne dvorane. Na cestnem delu se obeta dokončanje priključka lokalnih cest na cesti Ljubljana – Kočevje pri naselju Gradišče, ter na isti cesti križišče na Pijavi Gorici. 

Župan gospod Ivan Jordan je ob koncu zaželel vsem poslušalkam ter poslušalcem radia Zeleni Val odlične, zaslužene počitnice ter jih pozval k odkrivanju lepot naše dežele Slovenije in tudi občine Škofljica. 

Last modified: 09.10.2020

Comments are closed.

Skip to content